Besökarna börjar komma

Har nu gjort klart lite grundinnehåll och redan börjar besökarna ramla in via sökmotorerna helt utan alls mycket SEO arbete. Kommer lägga lite kraft ikväll på att skapa lite länkar och fixa smågrejer på sajten för att SEO anpassa den. Från och med imorgon ska jag försöka posta besöksgrafen enda fram till vi kommit upp i minst 1000 besökare per dag som var målet.

Tre bästa tipsen för snabba inlänkar.

 • Självklart via egna sajter om man har det.
 • Gratisbloggar man skapar och postar innehåll och länkar i.
 • Länkkataloger.

4 reaktion på “Besökarna börjar komma

 1. Billy

  Det ska bli intressant att följa!

  Jag har själv bara satsat på 2-3 småsidor för att få in lite affiliateintäkter men känner att jag bör producera lite fler sidor om man ska kunna leva på det här någon dag 🙂

  MVH Billy

 2. admin Inläggsförfattare

  Jag har jobbat mycket med olika typer av sajter har lite affiliatesajter liggande. Dock tycker jag att idrottsevenemangssajterna var roligast sista tiden och lagt ner mycket tid och kraft på dessa.

  Roligt att du tycker det är intressant att följa.

 3. Stefan

  Precis som Billy så ser jag fram emot att följa projektet men jag ställer mig smått fundersam över länkkataloger. Visst kan man enkelt få inlänkar men länkbyten med relaterade sajter borde gå både snabbare (ingen väntetid) och ge mer länkkraft.

 4. admin Inläggsförfattare

  Jo men visst har du bra kontakter med relaterade sajter eller egna relaterade är det självklart starkast. Det krävs dock rätt mycket idag för att kunna få bra relaterade länkar. Därför är länkkataloger en bra start att bygga upp en SEO grund på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *