Delägare i internationellt skalbart skobolag

Footmall

 

Drömmen har länge funnits om att driva eller vara med och driva ett internationellt skalbart bolag. Nu har den drömmen blivit verklighet och jag har blivit delägare i mitt första bolag vid namn Footmall.

Jag har nyligen gått in som delägare och partner i ett internationellt skalbart skobolag vid namn Footmall. Konceptet bygger på att vara den ledande förmedlaren av skoköp online och erbjuda en högklassig tjänst som gör det möjligt för konsumenten att hitta rätt skor till bästa möjliga pris. Två tredjedelar av alla svenskar jämför ofta pris via olika jämförelsesajter innan de köper en vara online och vi vill vara där och möta den målgruppen med marknadens bästa tjänst inom skosegmentet. Footmall växer idag kraftigt och vi är idag aktiva i sex stycken länder där Sverige är den marknad där vi har varit verksamma längst.

På svenska marknaden har vi idag samlat över 63000 par skor från alla välkända och mindre välkända varumärken och vi ser fram emot att utöka vårt sortiment med ännu fler skor och varumärken framöver. Footmall har haft en kraftig utveckling under 2014 och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas i hög takt under 2015. Vi består idag av ett ungt och drivet team med kunskap i alla led och Footmalls affärsmodell gör det möjligt att skala verksamheten snabbt.

Personligen ser jag fram emot att kunna ta företaget till ytterligare en nivå när det gäller onlinemarknadsföring. Det är inom sökmotormarknadsföring mina största styrkor finns men jag har även goda kunskaper om marknadsföring och e-handel i allmänhet. Jag vet också vad som krävs för att utveckla konceptet vidare och göra Footmall till något riktigt stort.

Det här arbetet påverkar inte mitt arbete hos min arbetsgivare Pineberry, utan är ett separat projekt.

Är ni intresserade av att höra mer är det bara att kontakta mig på pontus[a]footmall.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *