Guldläge på nätet – Sveriges bästa SEO-bok

Guldläge på nätet

Idag lanserade vår VD Michael Wahlgren tillsammans med Magnus Bråth en helt ny SEO-bok vid namn Guldläge på nätet. Den innefattar en grundläggande genomgång av vad du bör tänka på när du arbetar med SEO (sökmotoroptimering) för din egna webbplats eller e-handel.

Tanken med boken är att den ska vara en bra ingång till att skapa sig förståelse för SEO. Den ska ge dig möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt få en grundläggande förståelse för vad SEO handlar om och vad du bör tänka på.

Ur mitt perspektiv är det en bok som kommer kunna gynna både köpare av SEO som vill ha bättre insyn i sin leverantör och personer som prova på att driva trafik från Google utan en SEO-leverantör. Guldläge på nätet är en väldigt neutral bok utifrån att det finns många olika synsätt på hur man bör arbeta i vår bransch och belyser olika strategier och arbetsmetoder. Jag tror att Guldläge på nätet kommer kunna gynna SEO-branschen i stort och vill du ta chansen att lära dig att driva trafik från Google rekommenderar jag dig verkligen att denna bok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *