Pinsamt nog räckte inte 10 dagar

Utmaningen jag tog var att generera 1000 besökare på en dag. Min tidsram var att jag hade 10 dagar på mig att klara denna utmaning som började 1 Maj och avslutas om 50 minuter.

Målet var att visa att man på 10 dagar kan med hjälp av SEO arbete nå 1000 besökare på en dag. Tyvärr fick jag inte in den länskraften jag trodde på detta korta tag och lyckades därför nå toppen på för få sökord. Pinsamt är det att erkänna att jag misslyckades denna gång. Kommer nog någon mer utmaning närmre sommaren då jag anser mig ha mer tid också vilket hade behövts för att lyckas med detta. Meddelar er om jag inom några dagar slår dessa 1000 besökare vilket jag lär göra när länk kraften strömmar in.

Tänkte klargöra lite statistik för denna utmaning:

Toppdag: 401 besökare

Andel från sökmotorer: 81%
Utmana mig gärna om ni har någon rolig SEO utmaning på gång så ska jag visa vart skåpet ska stå och slippa denna förnedring detta blev.

5 reaktion på “Pinsamt nog räckte inte 10 dagar

 1. admin Inläggsförfattare

  DU menar till själv utmaningen eller bara i stort? till utmaningen gällde det http://idrottsevenemang.se/ishockey-vm-2010. I stort annars har jag väll mest länkkraft riktad mot portugalresa.se och huvuddomänen idrottsevenemang.se och vinnarodds.se. De två sista är tyvärr fortfarande nere sedan jag blev hackad för snart ett halv år sedan. Fanns då inga bra backups och har ej haft tid att bygga upp de nya.

 2. Andreas Hultgren

  Jag undrade mest vilken sajt utmaningen gällde. Och så måste jag fråga, beror trafikmängden på att du siktar på fraser som är populära just nu, på att du skaffat många inlänkar och/eller på att det inte är så stor konkurrens?

  Är det förresten medvetet att du inte har någon h1:a på din hockey-sida? (försöker bara lära mig :p)

 3. Pontus Karlsson

  Haha det här blev pinsamt för att jag var helt säker på att jag hade fixat allt sådant. Då fattar jag varför länkkraften inte räckte till. Var inte på H1 utan hela temat som jag lyckats komma åt någon gammal version av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *