Presentbyrån färdig och nominerad

Vi har nu sedan strax före Jul arbetat med något vi kallat Utvecklingsprojekt i skolan. Det har varit ett slags examinationsprojekt där tanken är att vi ska få djupare i något vi har läst om under utbildningen. Valet låg i att jobba i grupper om två eller att arbeta helt själv och personligen tycker jag det är mer motiverande att arbeta med någon.

Jag bestämde mig tidigt för att jag vill göra ett skarpt projekt som innefattade webbutveckling och onlinemarknadsföring. Det var i samma läge som jag bestämde mig för att jobba med en person vid namn Kenny på mitt program som hade lite samma preferenser. Det var mycket velande innan vi bestämde oss för att bygga den sajt vi just byggt som heter Presentbyrån. Presentbyrån är en presentförslagstjänst då vi samlar internets vassaste presenter lägger in de i produktutbudet vilket ska ge alla bästa möjliga förslag. Vi ville även ha en bra och rolig sökfunktion som skulle göra så att besökarna stannar kvar och hittar det de söker.

Det var nu någon vecka sedan vi släppte projektet live i och med redovisningen inför klassen. Vi fick bra feedback från våra handledare som kommer från reklambyrån NY. i Jönköping där jag läser min utbildning. Något som jag fick reda på i förrgår som var väldigt roligt var att Presentbyrån var en av fyra nominerade utvecklingsprojekt till NY. stipendiet som delas ut på examen. Vi har lagt ner en del tid på projektet och då är det roligt att man får uppskattning och är topp fyra bland över 40 projekt i klassen.

Vore roligt att få lite feedback även från er som läser denna blogg. Vet att det finns en del buggar och liknande just nu eftersom jag låg sjuk i fyra dagar innan redovisningen han vi inte riktigt med finslipningen. Hoppas dock ni gillar det ändå.

Present

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *