Satsning på Handbolls VM 2011

Handbolls VM 2011 går i Sverige och som ex handbollsspelare och fortfarande väldigt intresserad hade jag tänkt mig att följa VM på nära håll. Det var ursprungligen tänkt att vara en del i mitt utvecklingsprojekt i skolan men handledarna ansåg att evenemanget låg för tidigt på perioden. Därför blir det nu lite ändringar i projektets plan då jag troligen inte kommer lägga samma kraft på utvecklandet av sajten nu utan mer innehåll och marknadsföring.

Det ska bli spännande att se hur intresset för ett Handbolls VM på hemmaplan kan speglas i trafiken på internet. Personligen tror jag att det kommer vara en liten mängd mer trafik nu i början än ett vanligt VM. Det som kommer påverka trafiken mest kommer ju självklart vara om de svenska herrar presterar bra.

Personligen kommer jag vara på plats vid mer än hälften av alla speldagar och hoppas kunna ge en bra inblick i VM från åskådarplats. Det kommer vara blandat med mobilbloggande från arenorna och längre sammandrag under resorna från och till arenorna.

Rent trafikmässigt hoppas jag kunna bygga det genom många olika kanaler. Jag kommer arbeta med twittrande, facebookande, forumande och SEO-arbete m.m. allt för att se att alla kanaler till trafik är öppna. Trafik är en viktig del för mig i detta projekt eftersom mycket arbete kommer läggas ner på att visa min kunskap inom onlinemarknadsföring. Jag vill att detta ska vara några siffror jag ska kunna visa upp för framtida arbetsgivare och kunder.

 

2 reaktion på “Satsning på Handbolls VM 2011

  1. Nabil

    Något som folk aldrig tänker på är att YouTube är en minst sagt klockren kanal för att driva trafik till ens sida.

    Antingen spelar du in en videoblogg av något slag där du nämner din sida – eller så laddar du bara upp något SVT-klipp och ber folk besöka din sida genom att klicka på din länk i videobeskrivningen eller något. Vad vet jag.

    Huvudsaken är att du använder dig av YouTube. Det kan generera oerhört saftiga summor trafik 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *