Sökpodden – Podcast om sökmotoroptimering

sökpodden

Nu är tredje avsnittet av sökpodden ute i etern och jag har varit med och spelat in två av dessa tre avsnitt. Sökpodden drivs av oss som arbetar på Pineberry och det är ett väldigt intressant forum för att dela med sig av kunskap om sökmotormarknadsföring.

Att spela in en podcast kan kännas ganska obehagligt innan man kommer igång men när man väl börjat prata vill man aldrig sluta. Jag trodde det skulle vara roligt att spela in Sökpodden men aldrig att det skulle ge en sådan kick så man gärna skulle vilja spela in avsnitt efter avsnitt. Personligen måste jag säga att jag är rätt nöjd med de avsnitt vi har spelat in med tanke på att man knappt ens pratat i en mic tidigare känns det som även ljudet blir bara bättre och bättre.

Vi hoppas kunna fortsätta många fler avsnitt och leverera ämnen som är intressanta för oss sökmotornördar och alla er andra som väljer att lyssna. Har ni förslag på ämnen är det bara att ni kontaktar mig eller någon av de andra som pratar så ska vi lyfta dessa som förslag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *