Svenskalag.se Sveriges hetaste plattform för idrottsföreningar

Nu i sommar arbetar jag på svenskalag.se efter att jag tagit högskoleexamen nu i våras i Jönköping. Svenskalag har varit en väldigt bra väg in för mig då jag har fått bra insikt i hur allt fungerar på ett företag som arbetar med en webbtjänst.

Jag har via Robert Larsén min chef och en av grundarna till Svenskalag.se fått möjlighet att jobba med en webbtjänst inom mitt favoritområde sport. Det har givit mig många nya kontakter främst i annonsbranschen och liknande vilket ökar mina möjligheter att i framtiden nå nya nivåer.

Vi på Svenskalag.se arbetar idag i en explosivartad bransch där idrottsföreningarna inte riktigt verkar veta vart det ska ta vägen. Det jag kan lova alla som arbetar i en idrottsförening är att vi alltid kommer göra det som är bäst för er och alltid kommer värna om vad ni efterfrågar. För oss handlar det mycket om att visa att vi är den bästa tjänsten och på så sätt hela tiden växa och växa för att ni tycker att vi är bäst.

Personligen har jag tjänst på Svenskalag.se tom 31 augusti sedan får vi se vad som händer. Kändes ett tag som om jag var på väg ner till Göteborg framåt hösten men blir nog ändrade planer är till 99% säkerhet kvar i Östergötland.

Vill ni veta mer om Svenskalag.se ta en titt här Sveriges bästa plattform för idrottsföreningar >>

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *